maanantai 2. maaliskuuta 2009

Sekoitat mun maailman

Oli taas sellanen olo, että vois kirjoittaa jotain. Se meni äkkiä ohi, koska en keksinyt mitään kirjoitettavaa. On vaan niin tylsää. Ei mitn tekemistä. Ainahan vois tehä jotain koulujuttuja tms, mutta tylsää sekin on. Leffoja oon kattellu, uutta musiikkiakin ostin ja lenkillä on käyty.
Tosin viime viikko meni reenien osalta pieleen. Hiihtokulku on ollut siinä määrin kohdallaan, että ilmeisesti hiihtelin lenkkejä liian kovaa ja siitähän seurasi pieni väsy. Saatto siinä olla jotain flunssanpoikastakin, ja viime viikko meni aika pitkälti elpyessä. Samalla katosi kulku ja nyt ei kuje enää.
Onhan toi alaselkäkin tietty edelleen kipeänä, ja nyt olen jo harkinnut lääkärissä käyntiä. Ei se kyllä vielä ole hiihtoa eikä juoksua haitannut, mutta tätäkin tekstiä kirjoitan seisaallaan. Tulin nimittäin siihen tulokseen, että meikän työtuoli on aivan surkea. Pitäs hommata uusi.
Synttäreitä tuli juhlistettua ruokailemalla pitkähkön kaavan mukaan, ja sen jälkeen perinteistä suomalaista juhlimista vielä pidemmän kaavan mukaan. Vanha ja väsynyt olen kuitenkin.
Vielä pari viikkoa hiihtoleiriin ja neljä kevätleiriin.

Ei kommentteja: