maanantai 16. helmikuuta 2009

Olla parempi tahtoisin

Viime aikoina olen ollut melko hyvissä fiiliksissä. Olen jaksanut urheilla hyvin ja hiihtokunto onkin vahvassa nousussa. Toivottavasti juoksukin joskus vielä kulkee. Olen saanut asioita junailtua haluamaani järjestykseen ja kevät näyttää ihan leppoisalta.
Kaikki asiat eivät kuitenkaan mene niin kuin elokuvissa tahi saduissa. Tai sitten menee ja sankari nousee vaikeuksien kautta voittoon, pelastaa maailman, saa kauneimman prinsessan rinnalleen ja tietysti puoli valtakuntaa.
Opiskelujen suhteen on myöskin edistystä tapahtunut eli sen suhteen ei tarvitse stressailla vähään aikaan. Kandidaatintutkinto pitäisi olla kevääseen mennessä kasassa ja se on hienoa. Jos sama tahti jatkuisi niin olisin sitten seuraavana keväänä maisteri. Kuulostaa hurjalta.
Olen kuitenkin miettinyt paljon mitä oikeasti haluaisin tehdä. Mitä ensi kesänä, ensi vuonna tai viiden vuoden päästä? Jotain radikaalia pitäisi keksiä. En tosiaankaan haluaisi vielä työelämään. Tai no ensin pitäisi tietysti olla töitä enkä näe itseäni välttämättä täysin sen alan hommissa mitä opiskelen. Onhan mulla tietysti jotain ideoita, mutta ei julkaisukelpoisia.
Täytyy katsoa mitä tulevaisuus tuo tullessaan...

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...

Tahtoisin olla se joka olin silloin
kun kuollakseni halusin
tulla sellaiseksi kuin nyt olen
noin tuhat vuotta taaksepäin