tiistai 31. maaliskuuta 2009

Lägerblogg del2

Ma 30.3
Heräsin aivan laittoman aikaisin, vaikka illalla tuntui siltä, että nukun ainakin puolille päivin. Aamusumppien jälkeen suunnattiin suunnistamaan. Torslanda oli maasto ja muistot kevään 2005 leiriltä vielä tuoreet. Maasto oli juuri niin vaativa ja vaikeasti juostava kuin muistinkin. Teemana oli mäkiharjoitus tietysti maaston vaikeimmalla alueella. Kartta oli suurennettu 5000:ksi, mutta silti olin vähän pönttö sekaisin. Ihan hyvä herätystreeni talven jälkeen.

Iltapäivällä käytiin keskustassa safkaamassa ja kaffella. Kierrettiin samalla muutamat ostarit, mutta en viittinyt ostaa mitään, kun on muutenkin tavaraa aivan liikaa. Kaupunkikierroksen aikana univelat iski päälle, ja oli pakko suunnata kämpille lepäämään.

Illalla juostiin IFK:n "majalle" elikkäs Kamratgårdenille. Tode jäi Matten kanssa tekemään styrkkaa salille, mutta meikähän ei semmosia enää tässä vaiheessa kautta:) Juoksentelin siinä lähimaastoissa hyvävauhtisen lenkin sisältäen lyhyitä vetoloisia ja juoksutekniikkaa. Aika hienot on lenkkimaastot Göteborgilaisilla.

Ei kommentteja: