sunnuntai 17. elokuuta 2008

AM-keskimatka

Mukavat kisat ja juoksussakin oli viitteitä paremmasta. Takkiin tuli tietysti vauhdissa reilusti, mutta nyt juoksu ei ollut tuskaista könyämistä. Keskittyminen suunnistukseen tosin kärsii, kun ajatukset ovat pelkästään juoksussa. Kisan jälkeen ajattelin, että ei niitä virheitä nyt niin hirveän paljon tullut. Tarkempi analyysi ja väliaikojen näkeminen muutti ajatukset vähän toisen suuntaiseksi.
Alun vetelin ihan hyvin, mutta pitkällä vitosvälillä ajatukset alkoivat karkailla ja siinä tulikin sahattua semmoinen kolmisen minuuttia. Rastivälillä varmaan minuutti ja rastia vielä kaksi. Kutoselle singahdin pummin jälkeen ja pieleen tietysti. Ysille sorvasin sitten kunnon koukut. En kyllä ollut täysin samaa mieltä kartan ja maaston kanssa ja rastia piti hakea parin minuutin verran. Helppo rastihan se oli ja olisi varmaan löytynytkin suoraan jos olisin lähestynyt varmempaa reittiä.

Ensi viikonloppuna on taas uudet kisat edessä. Toivottavasti positiivinen trendi juoksun suhteen jatkuu ja voin alkaa keskittyä suunnistukseenkin.

Ei kommentteja: