tiistai 20. marraskuuta 2007

Yhteenveto

Mäksä, Mädi ja Toukokin ovat julkaisseet jo omat kausiyhteenvetonsa. Itse en mitään jäätäviä analyysejä halua tehdä, vaikka ehkä pitäisikin. En vain koe, että saisin siitä mitään irti. Olin vain taas viime kaudella niin paska, että ei siihen mitkään spekuloinnit auta. On vain harjoiteltava, paljon ja kovaa. Eikä sekään välttämättä riitä.

Sen verran voin kertoa, että harjoittelunihan on ollut jo pitkään nähtävissä Orienterare.nu-sivuston träningsdagbokissa. Näkyvillä tosin vain polareille. Sieltä voi kukin kiinnostunut käydä katsomassa ja ihmettelemässä. Tunteja kertyi viime kaudella sen verran, että tulosten olisi voinut olettaa olevan paljon parempia. Selittelemään en lähde, mutta kaikki ei kuitenkaan ole harjoittelutunneista tai asenteesta kiinni. Joskus sitä vain on vammoja ja sairauksia, jotka ovat menestymisen esteenä. Ei siitä sen enempää.


Heh, tulipas negatiivissävytteinen "analyysi." Ei tässä nyt kuitenkaan kirvestä olla heittämässä kaivoon. Iloisella mielellä olen aloittanut harjoittelun tulevaan kauteen 2008. Tarkoitus on harjoitella harjoitusohjelman ja fiiliksen mukaan, tietysti enemmän ja paremmin kuin viime kaudella. Paljon on tehtävää varsinkin vauhdin ja suunnistuksen sujuvuuden kanssa. Maastossa on käytävä useammin kuin viime keväänä ja kesällä olisi myös harjoiteltava kunnolla, töistä huolimatta. Tiedän, että potentiaalia parempiin tuloksiin on. Jotenkin se pitäisi vain kaivaa esille.


Tästä eteenpäin ystäväni Tuomo Mäkelän sanoin: "On vain painettava pää rintaan ja jatkettava kohti uusia pettymyksiä."

1 kommentti:

Nimetön kirjoitti...
Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.