lauantai 17. marraskuuta 2007

Minne katosi päivät

Hiljaista on ollut kirjoittelemisen kanssa, mutta aivan se ja sama. Olen yrittänyt hoitaa opiskeluja eteenpäin parhaani mukaan ja siinä sivussa saada itseäni fyysisesti sellaiseen kuntoon, että jaksaisin harjoitella. Helppoa ei ole ollut mikään. Motivaatiota kumpaankin osa-alueeseen onneksi löytyy. Mielessä siintää jo Tiomilan yö ja mahdollinen vaihto-opiskelu Ruotsissa/Norjassa. Mutta katsotaan mitä tapahtuu.

NSM-reissu oli hieno keikka. Paljon matkustusta, vähän nukkumista, jonkin verran alkoholin nautiskelua ja pari urheilusuoritusta väliin. Raskas setti, mutta kannatti käydä. Toivottavasti ei tarvitse enää kovin moneen NSM:iin osallistua:) No, pari seuraavaa kisaa ovat onneksi lähellä.
Syksyn aikana oli siis kolme kovemman luokan kilpailumatkaa ja yksi kovemman luokan firman risteily. Siihen kun lisätään kaikki muut setit ja matkustelut niin homma oli valmis. Olen ilmeisesti todellakin huonossa kunnossa tai sitten vain tulossa vanhaksi. NSM:n jälkeen olin viikon aivan pönttö sekaisin. En jaksanut nukkua enkä olla hereillä. Onneksi väsymys meni kuitenkin nopeasti ohi.

Tänä viikonloppuna olisi ollut kolme hauskaa tapahtumaa, johon olisin voinut osallistua. Elikkäs kesätyöpaikan juhlat Turussa, KeparDin sählyturnaus Tampereella ja Ankkurin leiri Kisakeskuksessa. Jätin kaikki väliin. En vain jaksanut lähteä mihinkään. Ankkurin leirille olisin lähtenyt jos se olisi ollut Tampereen seudulla niin kuin aluksi piti. Sählyturnauksen ja sadonkorjuujuhlan meiningit on jo nähty. Seuraavana ohjelmassa on taas kuitenkin matkustustusta eli hiihtoleiri Ylläksellä. Sieltä suoraan Ankkurin leirille Kellarille. Palaillaan.

Ei kommentteja: