maanantai 29. lokakuuta 2007

Matkustelua ja koulua

Viimeiset viikot ovat olleet tiukkaa settiä. Laivamatkoja on takana tältä syksyltä kolme ja edessä yksi. Suoritettuja kursseja koulussa kolme ja edessä monta. Harjoitustöitä ja -tehtäviä on tullut väännettyä ja siinä sivussa vähän lenkkeiltyäkin.

Viime viikonloppuna oli Smålandskavlen. Tuo perinteisesti kaudenpäättävä viestikisa Ruotsissa. Ankkurilta ei ollut tällä kertaa kuin yksi joukkue mukana, joten minäkin jouduin etsimään joukkuepaikkaa muualta. Onneksi joukkuepaikka löytyi kasvattajaseurasta ja näin meikäläisen osalta 10. Småkke oli tosi asia. Tällä kertaa Småkkessa oli hieno keli ja maasto. Nautin suunnistuksesta enemmän kuin kertaakaan tällä kaudella. Vauhti ei ollut huimaa eikä olokaan kovin herkkä, mutta silti oli kivaa.

Ensi viikonloppuna on tuloillaan NSM tai OPM eli opiskelijoiden pohjoismaiset mestaruuskisat Trondheimissa. Matkustustunteja ja kilometrejä tulee riittävästi ja pari kisaakin banketteineen olisi suoritettavana. Reissun jälkeen olo saattaa olla hyvinkin rapea. Viikon lepo matkan jälkeen on varmasti paikallaan ja sitten voi taas alkaa miettimään tulevia.
Ensimmäiset seuran leiritkin ovat tuloillaan jo marras-joulukuussa. Siitä se sitten taas lähtee.

Ei kommentteja: