tiistai 11. joulukuuta 2007

Edessämme on maisema kuin lakana...

Ylläksen leiri sujui odotusten mukaan. En päässyt tällä kertaa hiihtämään kertaakaan ennen hiihtoleiriä, joten tarkoitus oli hiihdellä omaksi iloksi sen verran kuin jaksaa. Tietysti tarkoitus oli myös saada hyvä startti harjoituskaudelle pienen määräpiikin muodossa.

Elimistön tottuminen hiihtoon oli yllättävän kivutonta. Pystyin oikeastaan heti ensi potkuista lähtien täysipainoiseen hiihtoon. Kelit suosivat melkein koko kahdeksan päivän ajan. Lunta oli Ylläksellä reilusti ja viikon aikana satoi lisääkin kymmeniä senttejä. Uusia latuja avattiin lähes päivittäin. Alkuviikosta hiihdeltiin pertsaa pikkupakkasissa ja pari viimeistä päivää vapaata plussakelissä. Sain pidettyä homman hyvin lapasessa enkä innostunut riehumaan ladulla koko päivää niin kuin joskus.

Palautuminen leirin aikana oli hyvää ja nyt leirin jälkeenkin olo on hyvä. Olisin varmaan voinut treenata enemmänkin, mutta ei siinä välttämättä järkeä olisi ollut. Mitään sen kummempaa palauttelua en tunne tarvitsevani. 10 päivän päästä on syksyn opiskelut paketoituna ja joululoma voi alkaa. Tammi-helmikuussa on luvassa jälleen hieman kovempaa koulumättöä, mutta eiköhän siinä sivussa lenkillekin ehdi.

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

ootko turus joulu-uusvuos akselin. mul ois yks idea.

Nimetön kirjoitti...

Olen. Kerro.