maanantai 6. huhtikuuta 2009

Lägerblogg del8

Sunnuntai 5.4
Kisapäivä ja herääminen oli täyttä tuskaa. Tunnin automatka kisapaikalle taittui kuitenkin leppoisasti auton ratissa. Lämmin kevätkeli oli mennyttä ja sateen uhkakin oli ilmassa. Suoraan sanottuna ei ollut juuri kisafiilistä. 8,6km toinen osuus olisi kuitenkin taivallettavana. Verryttelin puoliväkisin sen perus 10min. Aloituksessa AP kulki alussa hyvin, mutta vaihdossa eroa oli aika reilusti keulaan.

Läksin kuitenkin tosissaan matkaan, mutta en meinannut millään päästä sisällä karttaan ja maastoon. Maasto osoittautui raskaaksi ja pisteetkin olivat tarkasti otettavia. Pientä koukkua tuli vähän väliä. Ennen yleisörastia aloin olla jo aika väsynyt enkä uskaltanut katsoa loppurataa. Yleisörastilta lähettiinkin vielä lenkille kartan toiseen reunaan, ja selkäranka notkahti totaalisesti. Loppulenkillä hyydyin täysin ja otin koukkua reilusti. Jälleen kerran vaihtoon löntysti lyöty mies. Ei taaskaan mihinkään.

Kisapaikalla värjöttelyn ja majoitukseen ajelun jälkeen olin aivan niitissä. Lepoon ei kuitenkaan ollut aikaa vaan ruokailun ja siivouksen jälkeen olin taas auton ratissa kohti Tukholmaa. Laivallakaan ei juuri tullut levättyä, vaikka olisi pitänyt. Ei näin. Jotain henkevää keskustelua saatiin kuitenkin aikaiseksi. Toivottavasti osa kantaisi vielä joskus hedelmää.

Ei kommentteja: