sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Ei otsikkoa

Vuosi 2009 on alkanut. Loppuvuoteen 2008 liittyi kaikenlaista hässäkkää. Kandin tutkielman ensimmäistä palautettavaa versiota kasasin vuoden viimeisinä päivinä aika lailla hiki hatussa, koska deadline lähestyi. Valmista tuli, mutta tuskin siitä positiivista palautetta on luvassa. Joulukuun puolessa välissä olin reilun viikon ajan sotaharjoituksissa. Oli mukava päästä vähän taistelemaan ja nähdä vanhoja kavereita. Lisäksi ohjelmaan kuului tietysti perinteiset joulun vietot. Mennyttä vuotta en sen enempää jaksa muistella, vaan katse on suunnattu jo eteenpäin.

Tammikuussa täytyy pitkästä aikaa istahtaa taas koulun penkille sanan varsinaisessa merkityksessä. En ole vielä täysin päättänyt kuinka paljon jaksan kevään aikana opiskella, mutta pari kandidaatin tutkintoon vaadittavaa pakollista kurssia on vielä käymättä. Ne täytyy ainakin läpäistä ja ehkä otan siihen kylkeen jotain mielenkiintoista kuten rahoitusta ja kieliä.

Lenkillä täytyy käydä. Tukholman maratoniin on viisi kuukautta ja juoksuvire tällä hetkellä tosi huono. Joulukuun aikana ehdin urheilemaan vain satunnaisesti ja parhaillaan olen kipeänä. Kunto ei varmasti ole kadonnut mihinkään, mutta pientä herättelyä se taas vaatii. Toivottavasti Jyväskylässä on myös hiihtokelejä, ettei tarvi pelkästään juoksua harrastaa. Keväällä on tarkoitus leireillä seuran leirien lisäksi ainakin Göteborgissa ja Ylläksellä. Suunnistustaitoprojektin osana taitoleiri Göteborgissa on aivan loistava ja Ylläksellä olisi tarkoitus viikolla 12 työstää kevään kovin määräviikko.

Noh, mutta saapi nähdä miten homma etenee. Ensin pitäisi selviytyä flunssasta.

Ei kommentteja: