tiistai 29. heinäkuuta 2008

Tjena

Tuli tässä iltateetä nautiskelessa ja netissä surffatessa mieleen, että vois taas kirjoitella tännekin jotain. Lukijoitakin kuulemma on. Ei tässä tosiaan mitään sen kummempaa turinoitavaa ole, mutta on tässä jotain sentään tapahtunut.

Jukolan jälkeen otin pienet flunssat päälle ja juhannus kului mukavasti Tammisten merenrantahuvilalla. Leppoisaa grillaamista ja saunomista kavereiden kanssa. Viikonloppuisin on ollut aina jotain hauskaa, mutta en nyt enää muista mitä. Arkisin ei sitten oikein mitään kummempaa jaksa tehdä. Töiden jälkeen ilta kuluu nukkuessa ja/tai lenkillä. Töissä on kyllä ollut leppoisaa eikä kiirettä lainkaan. En ole hajonnut yhtään niin paljon kuin aikaisempina kesinä. Siksi ehkä olen jaksanut käydä lenkillä ja jopa suunnistamassakin.

Pari viikkoa sitten vietettiin Halikko O-dayta. Varsin hieno setti, josta kaikki ovat jo lukeneet Mäksän sivuilta. Kerrottakoon omasta puolesta sen verran, että olin nahka. Mutta oli kivaa.

Viime viikolla oli yksi kesän kohokohdista. Nimittäin O-ringen Sälenissä. Pitkään aikaan ensimmäinen oikea kesälomaviikko ja ei sitä oikein paremmin olisi voinut viettää. Mahtavat maastot ja mahtavat kelit. Ankkurilaisiakin oli melko paljon mukana. Radat olivat vaikeita ja pitkiä. Kisoja en kuitenkaan juossut kovinkaan tosissaan, lähinnä harjoitusmielessä. Tulokset olivat sitten sitä luokkaa. Enkä tosin olisi 13km rataa kisavauhtia jaksanutkaan. Rentouduttua ja fiilisteltyä tuli sitten vähän enemmän. Banketti elikkäs kuudes etappi oli sitten oma lukunsa. Paljon tuli nähtyä tuttuja, juteltuakin ja ehkä tehtyä jotain tyhmää, mutta kaikkea ei voi muistaa. Anteeksi niistä ja terveiset kaikille mukana olleille:)

Olikohan vielä jotain. Tuskin.

Ensi perjantaina juostaan ennen tupareita semmoinen 30km suunnistusjuoksu Pöytyältä Lietoon. Lähes koko matka on kartoitettu ja kattaa viisi karttaa. Siinä sitä on haastetta meikäläisen kunnolle.

Töitä on vielä semmoinen vajaa neljä viikkoa. Sitten vietän parin viikon kuntoutussession. Sen jälkeen Jyväskylään ja sitten alkaa syksy ja hiiohoi. Täältä tullaan.

1 kommentti:

Dillinho kirjoitti...

ei sitä matkaa tulekkaan kuin 26km