maanantai 21. huhtikuuta 2008

Pitäisikö itkeä vai nauraa?

Juuri kun luulin olleeni pohjalla, joku päätti heittää minulle vielä lapion. Kilpailukausi henkilökohtaisten kilpailujen osalta ei siis auennutkaan vielä Siljarasteilla. Viime tiistaina iski nimittäin viisaudenhampaan aiheuttama tulehdus. Buranan voimalla sitkistelin pari päivää kunnes pääsin hammaslääkäriin. Tuomio oli selvä. Lääkekuuri päälle ja hammas poistetaan kolmen viikon päästä. Tulehduksen ja lääkkeiden ansiosta olo oli sen verran heikko ettei kilpailemisessa olisi ollut mitään järkeä. Toki otin myös pienet flunssat siihen päälle.

Sellaista tosiaan. Tiomilakin siellä jo kolkuttelee. Nohevana taistelijana hommasin itselleni (tai manageri hoiti) joukkuepaikankin. Toista osuutta olisi luvassa. Tällä hetkellä 12,3km tuntuu aika kovalta haasteelta ja luulen, että fiilistä pitää tarkistaa vielä useammankin kerran tällä viikolla. Voi olla, että olen tosiaan pelkästään huoltajana mukana. Jukolassa sitten taas.

Koulussa odottaa vielä loppusetit. Tarkoittaa noin neljää tenttiä, yhtä ainekirjoitusta, yhtä harjoitustyötä ja kahta esitelmää. Menköön omalla painollaan.

Ei kommentteja: