perjantai 15. helmikuuta 2008

Fredagkväll

Poden taas perjantaiväsymystä. En jaksa tehdä mitään muuta kuin seurata telkkarista turhanpäiväistä Mestis-ottelua ja roikkua netissä surffailemassa yhtä turhanpäiväisillä websivustoilla. Tarvitsisiko sitten tehdä mitään muuta?
Kouluun menin tällä viikolla joka aamu puoli yhdeksäksi. Luentoja oli joka päivä yhteensä 4-6h ja tänään perjantaina vielä tentti, joka kesti minun osaltani tunnin. Harvoin olen tentissä kovin pitkää aikaa, osaan tai en. Tänään oli osaamispäivä, tai siltä ainakin tuntui. Kirjoitin tunnissa yhteensä neljä sivua tekstiä neljään kysymykseen. Koulun jälkeen kävin tunnin hiihtolenkillä. Väsynyttä touhua.
Huomenna on taas opiskelupäivä. Harmittaa, kun viikonloppuisinkin joutuu tekemään kouluhommia. Ei auta. Ensi perjantaina on kaksi tenttiä ja englannin kurssin esitelmääkin pitäisi väsätä. Ruotsin kurssilla pitäisi kirjoittaa kirje. Lisäksi on muutamat demot elikkäs harjoitukset. Henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin kannalta pitäisi vielä ehtiä tekemään yksi urheilusuoritus per päivä.

Eiköhän tämäkin touhu joskus maksa itsensä takaisin. Ainakin toivon niin.

Ei kommentteja: