keskiviikko 16. tammikuuta 2008

Right direction

Juoksin lauantaina pitkästä aikaa Ruissalon testijuoksun 8km reitin. Viimeksi olin juossut sen toukokuussa 2006 maratonille valmistavana reippaana harjoituksena. Silloin aikani oli yllättävän hyvä eli 30.32. Tämä on tietysti epävirallinen tulos. TuSsin nettisivuilla olevan ennätyslistan mukaan olen juossut virallisen ennätykseni 35.32 13.3.1999 eli 16-vuotiaana. Tuo pitääkin varmasti paikkansa. En muista juosseeni 8km testiä kovinkaan montaa kertaa, koska yritin usein rimpuilla mukana pitkällä eli ~14,4km reitillä.
Viime lauantaina ohjelmassa oli sopivasti 30min VK-harjoitus, joten päätin lähteä TuSsin testijuoksuun mukaan. Tarkoitus oli vedellä rennon reipasta vauhtia 6km ja sitten jos tuntuu hyvältä niin lisätä vauhtia viimeiselle kahdelle kilometrille. Juoksu kulkikin ihan mukavasti koko matkan. Onnistuin suunnitelmassani täydellisesti. Hyvä treeni tuli tehtyä ja samalla oma virallinen testijuoksuennätys. Uudet lukemat ovat 31.33. Jäin vain minuutin omasta epävirallisesta ennätyksestäni, joka on kuitenkin juostu sortsit jalassa kuivassa kesäkelissä. Oikeaan suuntaan ollaan näköjään menossa.
Innostuin taas sen verran, että pakkohan se on keväällä yrittää 30min alitusta. Sitten onkin aika käydä pitkän testijuoksun kimppuun:D

Ei kommentteja: