sunnuntai 5. elokuuta 2007

Sjuk+frisk

Otin pienet kesäflunssat tähän saumaan. Viisi päivää on ollut nokka tukkeessa ja olen odotellut kuumettakin, mutta ei ole näkynyt. Tänään hermo petti ja pidin pienen liikuntapäivän eilisen pubipäivän vastineeksi.
Eilen tosiaan lähdettiin muutaman kaverin kanssa jo puolilta päivin kiertelemään lähiöpubeja. Matkattiin bussilla tai kävellen lähiöstä toiseen ja käytiin testaamassa pikkupubien tarjonta. Ihan hauskaa oli ja yllättävän mukava tunnelma monessakin paikassa. Ilta päätettiin Mäen Vares-kirjoista tuttuun Uuteen Apteekkiin. Onneksi jätin kuitenkin Talonmiehen Vapaapäivät väliin, koska...
...tänään oli niin hieno päivä, että oli pakko lähteä harrastamaan liikuntaa. Tourin voiton kunniaksi Discoveryn paita päälle ja polkemaan. Tukkoista oli meno. Muutaman tunnin palauttelun jälkeen sää ulkona oli edelleen kaunis joten päätin lähteä kävelemään. Kävelemään siksi että parin tunnin pyöräily flunssan jälkeen teki jo varmaan hyvää ja toiseksi pohje oli edelleen jumissa ja kolmanneksi oli niin lämmin keli etten olisi juosta jaksanutkaan:)
Toivottavasti ensi viikolla on hienoja ilmoja, jotta voisin ryhdistäytyä ja käydä jopa juoksulenkillä.

Ei kommentteja: