perjantai 31. elokuuta 2007

30.4-29.8

Likimain neljän kuukauden kesätyösetti päättyi keskiviikkona. Parin viimeisen viikon aikana olin ajoittain melko hajalla, lähinnä henkisesti. Töissä on loppujen lopuksi ihan kiva olla, mutta onhan se myös mukavaa kun se loppuu. Sama työpaikka odottaa taas ensi kesänä. Tarvitsevat näköjään kunnon työmiestä, kun haluavat meikäläisen siellä pitää. Ja mikäs siinä. Eipähän tarvitse keväällä stressata ja käyttää energiaa työpaikan hakuun.
Fyysinen kunto katosi jälleen kesän aikana. Se nyt on tietysti aivan normaalia minun kohdalla. Työt vie osansa ja allergiat myös. Näiden kahden tekijän seurauksena motivaatio laskee ja näin syksyllä suorituskyky on lähellä nollaa. Siitä on sitten taas hyvä lähteä rakentamaan. Koulua on ohjelmassa tulevana lukuvuonna ihan riittävästi, mutta aina jossain välissä ehtii lenkilläkin käymään. Ei kannata polttaa itseänsä loppuun, varsinkaan koulun kanssa. Sunnuntaina on edessä taas muutto Keski-Suomeen ja maanantaina starttaa ensimmäinen kurssi.
SM-kisat jätän suosiolla väliin tänä syksynä. En ole suunnistanut kertaakaan Jukolan jälkeen, mutta ajattelin aloittaa senkin harrastuksen taas jossain iltarasteilla. Mahdollisesti käyn kokeilemassa kuntoani Oravatonnissa ja sitten alkavatkin kansainväliset kisat 25-mannan, Småkken ja NSM:n muodossa. Toivottavasti herään ennen kuin syyskuu päättyy:)

Ei kommentteja: