perjantai 24. lokakuuta 2008

Ilmoja pidelly...

"Ja siitä ens kauesta kirjoitan lisää ensi viikolla." No, meni reilu pari viikkoa, mutta tässä on jotain. 25-manna meni ihan ok. Ykkösjoukkuekutsu tuli lopulta ja se oli tärkeää. Tilanne ei kuitenkaan missään nimessä ollut mitenkään helppo. Tiesin, että oli olemassa ehkä yksi henkilö itseni lisäksi, joka luotti minuun. Olin se heikko lenkki, jonka suoriutumista muut pelkäsivät. Tätä enkä mitään muutakaan epäolennaista en kuitenkaan lähtöhetkellä miettinyt vaan annoin mennä. Suoritus oli ihan kohtuullinen, ehkä 1,5min tuli koukkua. Juoksu oli kevyttä, mutta voimatonta. Olin itse tyytyväinen juoksuun ja palautteen mukaan pari muutakin. Joukkueen suoritus on kuitenkin tärkein. Parempaa odotettiin. Ens kauella sit taas.

Ens kausi tulee. Myös minun kohdallani. Jos 25-manna olisi mennyt aivan persiellensä niin olisin tosissaan joutunut miettimään. Koulun puolesta ei pitäisi olla mitään esteitä harjoittelulle. Aion siis satsata taas parin hiljaisemman kauden jälkeen harjoitteluun vähän paremmin. Pohjat on kunnossa joten uskallan laittaa kaiken peliin. Myös taito/mentaalipuoleen on tarkoitus kiinnittää huomiota aiempaa enemmän. Katsotaan kuin äijän käy.

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Hyvä! gogo!

Nimetön kirjoitti...

Varomattomien kommenttiesi johdosta otan oikeuden haastaa sut koska tahansa lenkille.

Nimetön kirjoitti...

haaste vastaanotettu. sunnuntaina pitkä?

Nimetön kirjoitti...

Olen nyt turvallisesti Etelä-Suomessa siihen asti kunnes lähdet NSM:ään, mutta eiköhän tässä ehdi ennen Tiomilaa vetämään useammankin pitkän niin tiellä kuin terassillakin.