keskiviikko 18. huhtikuuta 2007

Työt odottavat

Jesjes, Tiomilan jälkeen maanantaina iltavuoroon. Eipähän tarvitse viettää vappua tänäkään vuonna. Ei siinä tosin mitään juhlan aihetta olekaan. Pääasia, että tämä henkilökohtainen konkurssi helpottaa. Toukokuun alun ja elokuun lopun välinen aika tulee taas olemaan melko työntäyteinen. Kolmivuorotyötäkin saattaa olla luvassa heinäkuun alusta. Toivottavasti ylitöitä ja yövuoroja ei kuitenkaan hirveästi osu kohdalle.

Työt odottavat myös urheilun saralla. Olen jotenkuten toipunut Kevätyön epäonnistumisesta. En halua sittenkään spekuloida sitä enempää. Toivottavasti meikäläistä tarvitaan Tiomilan kakkosjoukkueeseen johonkin lyhyelle väliosuudelle, vaikka näillä näytöillä voisin yhtä hyvin olla kotiinjäävä varamies. Mäksä sen mulle pimeässä laivan diskossa kertoi: "Olet yhtä hyvä kuin viimeisin suorituksesi." Eli en ole tällä hetkellä juuri mitään.

Kävin myös urheilulääkärillä. Varmaa diagnoosia ei vielä ole, mutta parempia lääkkeitä on tulossa kehiin. Vanhoista ei kuulemma ollut mihinkään. Ilmankos onkin ollut keuhkot vähän tukkeessa. Alan taas lenkkeillä jos uudet mömmöt todella auttavat. Jos ei niin sitten mietitään taas. Suunnistusta olisi kuitenkin kiva jatkaa. Mielellään urheilijana. Tai kyllähän se toppatakkiosastokin käy:)

Ei kommentteja: