perjantai 30. maaliskuuta 2007

Kilpailukausi lähestyy

Kevät tulee ja minä... myös? Koulu alkaa olemaan tältä keväältä käytynä. Parissa tentissä joutuu ehkä vielä käymään, mutta ei niistä sen enempää. Reilun viikon päästä pitäisi jo juosta viestiä Ruotsissa ja siitä viikon päästä jo Suomessakin. Ei siinä sinänsä mitään kummallista ole. Huiputhan ovat juosseet jo tässä vaiheessa kautta useammankin kisan etelän leireillä tai Spring Cupissa. Tällaiset rivimiehet kuitenkin odottavat vesi kielellä kauden avausta. Onkohan se kunto koventunut yhtään? Löytyykö lippu?
Kausi 2006 päättyi monen asian suhteen erittäin negatiivisissa tunnelmissa. Virheistä on kuitenkin opittu ja uuteen harjoituskauteen lähdin aika lailla puhtaalta pöydältä ja pitkästä aikaa valmentajan avustamana. Huonosta hiihtotalvesta johtuen ja myös tarkoituksella juoksun määrää on lisätty reippaasti. Yllättäen jalat ovat säilyneet toistaiseksi ehjänä ja fiilis on muutenkin ollut hyvä. Kokonaismäärää on kertynyt suunnilleen saman verran kuin parina aikaisempanakin kautena, mutta näkisin että järkeä ja rytmitystä on ollut enemmän. Eteenpäin olen varmasti mennyt, mutta en tiedä riittääkö se. Taitoa en ole vielä päässyt hirveästi treenaamaan, mutta se asia korjaantunee huhtikuun alkuviikoilla.
Toivottavasti suoritukset ovat sellaisia, että voin itse olla tyytyväinen. Mitään stressiä en kuitenkaan aio ottaa. Kulkee jos kulkee.

Ei kommentteja: